STYLINGTIPS?

DSC_1793.jpg DSC_1796.jpgSen jag var och fixade mitt hår, så har jag inte gjort något annat än att hålla på och styla och fixa med det haha. Har suttit och kollat på youtube videos hela morgonen, efter hur man lockar håret för att få till dem här fina “svall” lockarna. Dock har jag upptäckt att det är väldigt svårt att få till på sig själv, med tanken på att jag nu har så otroligt tjockt hår. Men man kanske lär sig efter ett tag, vad vet jag. Har ni några tips, om någon bra plattång eller locktång så får ni gärna säga till! Hur som helst, lovet börjar glida mot sitt slut, och jag spenderar dem här sista dagarna med Simon och bara tar det lugnt. Vi tänkte kanske åka iväg till Mall Of Scandinavian på Tisdag. Vi får helt enkelt se hur det blir. Önskar er en fin kväll! Kram 

You may also like

2 Comments

  1. När jag flyttade ville jag inte släpa med mig massor med stylings-tångar så jag tog endast med mig min icurl platt/locktång från Babyliss. Den är allt jag behöver och funkar jättebra! När man har fått in tekniken kan man få till de perfekta svall lockarna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *