DETAILS // MY ROOM

DSC_2264.jpg DSC_2260.jpg DSC_2252.jpgSom ni vet, så gör jag om i mitt rum heeeela tiden. Och så här ser det ut just nu haha. Åkte hela vägen till plantagen idag, för att jag tyckte att det behövdes en liten blomma på min byrå. Sen får vi se hur länge jag kommer lyckas hålla den vid liv nu.. Har en tendens att glömma vattna mina blommor haha. Hur som, Idag hände det en så himla obehaglig sak. Jag lyckades skära mig så djupt i fingret när jag skulle laga mat, så att jag svimmade av på köksgolvet. Vet dock inte om jag svimmade för allt blod som kom, eller om det var för att jag förlorade blod. Riktigt obehagligt.. Sen dess har jag bara legat och vilat.. Vi hörs mer senare ♥

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *