TIPS // ALLA HJÄRTANS DAG

allahjärtansdagtips

Hej på er! På söndag så är det alla hjärtans dag. Så jag tänkte passa på, att tipsa er om en väldigt bra ”present” att ge bort till någon som du tycker om lite extra mycket. Jag själv tycker verkligen att det absolut är roligast att bli bortskämd eller överraskad med någon rolig upplevelse eller aktivitet som man kan göra tillsammans, och då kan det vara allt från en fin middag till att få prova på racing för en dag. Så jag tänkte tipsa om – BallBreaker, som är ett ställe som finns i Stockholm, som har en massa olika roliga aktiviteter som man kan få prova på. Där du bland annat kan prova på racing, köra på en bilbana, bowling, golf m.m. Jag hade själv tyckt att det vore skit roligt att ta med några vänner upp till Stockholm och prova på racing haha. Det hade verkligen varit en upplevelse! En upplevelse är verkligen en perfekt present att ge bort till någon som du inte vet vad du annars ska ge till, det är väldigt personligt och det kan nästan aldrig bli fel. Dessutom så får du och den personen som du tycker om lite extra mycket spendera en hel dag tillsammans, och bara göra massa roliga saker tillsammans. Och så mycket bättre än så kan det nog inte bli. Som sagt, ett bra tips till er som sitter utan någon ide alls om vad ni ska ge den här speciella personen på alla hjärtans dag på söndag! Ballbreaker finns på Kungsholmen.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *