TO DIE FOR // SWIMWEAR

DSC_2663.jpg DSC_2668.jpg DSC_2669.jpgNi som följer mig på instagram (aannis), vet säkert att jag för några veckor sen hade en giveaway i samarbete med todiefor. Och eftersom ni var så otroligt många som ville vara med, så fick jag hem en liten present från dem. Den här svarta bikinin! Snacka om att jag längtar efter sommaren ännu mer nu.. Det kommer även snart igen komma upp en till giveaway på min Instagram i samarbete med todiefor, eftersom den förra blev så omtyckt. Så håll utkik! På tal om något helt annat, jag fick jobbet!! Jag var ju på arbetsintervju i Måndags, och idag ringde dem upp mig med ett glatt besked! Jag är verkligen sååå glad, och lättad över att jag äntligen har ett jobb. Idag har varit en riktigt bra dag! Och i kväll ska jag äta gott och fira att jag blivit med jobb. Kram! 

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *