ADIDAS SHOPPING

adidasshoppingJag kände att det var dags för att fylla på adidas-garderoben lite.. ;) Så det fick bli ett par leggings (skönaste eveeer) och ett par svarta superstars med vita och guldiga detaljer. Lagom fräscht inför våren. Dessutom så tror jag att byxorna och skorna kan bli riktigt snygga tillsammans, med någon snygg hoodie till. Längtar tills dom kommer! Nu till annat. Kan börja med att säga godmorgon! Jag har sovit som en stock sen klockan nio igår kväll. Då jag verkligen var heeeelt slut efter en såå lång dag som bestod av 11 timmars jobb. Puh.. Skönt med lite lov och ledighet nu. Det behövs verkligen. Jag börjar med att ta ett långt varmt bad och unna mig något extra gott till frukost. Jag skriver mer senare! Kram ♥

1 ADIDAS TIGHTS_HÄR // 2 SUPERSTAR_HÄR

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *