DESIGNA DITT EGNA SKAL // CASEAPP

Sponsrad artikelcaseappEftersom jag bär med mig min mobil och dator överallt, så tycker jag att det är viktigt att dem framförallt har ett skal/skin på för att skyddas, och ett skal som är snyggt! Som ni säkert vet, så brukar jag beställa hem mina skal till både min dator och mobil från Caseapp. Just för att jag älskar kvalitén på deras produkter, och att man får möjligheten att designa sitt egna skal fritt. Jag har bl.a ett skin till min dator med svartmarmor på, vitmarmor och med en bild på paris på. Och nu har jag precis beställt hem ett skin med rosa marmor, och ett guld skal till min mobil! Tror det kan bli riktigt snyggt. Ni får även 20% rabatt på ert köp hos caseapp, om ni anger koden “ANNIZ20”  i kassan! Hur bra?! Rabattkoden gäller dock i en vecka bara, så passa på!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *