FAVORITES // JFR.SE

I samarbete med JFR.se så har jag valt ut mina tre absoluta favorit produkter från deras webbshop. Som jag kommer berätta lite kort om under varje bild… :) Ett stort plus med JFR är även att dom är en helt cruelty free hemsida, vilket innebär att dom inte har några produkter som är testade på djur. Och att dom har frifrakt vid köper över 200kr och så har dom även en snabbleverans inom 4 dagar. Grymt! Dessutom så får ni 10% rabatt hos JFR.se, när ni anger koden “Annis10” i kassan. 

DSC_3600.jpg DSC_3596.jpg… Först ut är den HÄR omtalade highlightern från TheBalm. Och alltså WOW, jag förstår verkligen varför den här har blivit så himla omtyckt. Pigmentet är grymt, och färgen är fantastiskt fin. En stor favorit hos mig.

DSC_3607.jpg DSC_3604.jpg… Och sist men inte minst, så har jag valt ut två body mist från märket I love. En i doft av kokos och grädde, och en i doft av persika och passionsfrukt. Jag älskar dofterna på dom, och jag älskar hållbarheten. Dessa håller sig bättre än vissa av mina dyra parfymer till och med.. :) Ni hittar dom HÄR och HÄR

_Glöm inte bort att koden “Annis10” ger er 10% rabatt hos JFR.se_

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *