NEW IN // SUPERSTAR

DSC_3722.jpg DSC_3717.jpgHej på er!! Förlåt för att jag aldrig hann uppdatera i måndags innan jag åkte iväg på studentkryssningen. Jag ville umgås med min brorson innan jag åkte iväg, och sen vart det lite stressigt innan bussen gick. Så jag hann helt enkelt inte. Men nu är jag i alla fall hemma igen! Studentkryssningen var för övrigt grymt rolig :D Dock så blev det inte så mycket sömn haha.. ;) Så jag är verkligen helt slut nu. Jag var tvungen att gå upp jätte tidigt idag, då jag hade en arbetsintervju inbokad. Men nu är den klar, och jag är redo för att sova en stund.. ;) Men först så tänkte jag bara visa er mina nya adidas skor som jag precis hämtade ut. Vad tycker ni? Jag tycker att dom är jätte balla :) Vi hörs mer senare! 

You may also like

NEW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *