JUST ORDERED // OPEN BACK ROUCHED DRESS

← Bild lånad av_Fridawiman.senellyklänningDen här klänningen har jag kollat på såååå länge nu. Men aldrig beställt av någon konstig anledning. Tills idag då jag såg den på Frida Wimans blogg och verkligen tyckte den var super fin på henne. Så nu har jag äntligen beställt hem den jag med! Tänker mig att jag ska bära den på valborg eller spara den till studenten på kvällen då jag ska gå ut. Vi får se helt enkelt. Längtar tills den trillar ner i min brevlåda! :)  Hur som, I morgon har jag nationella prov i svenska så nu sitter jag och pluggar för fullt. Och ska väl fortsätta göra det resten av den här dagen. Bara att kämpa in i det sista nu :)  Vi hörs mer senare hjärtan ♥

↑ Klänning_HÄR ↑

You may also like

2 Comments

  1. Det skulle passa dig perfekt. Otroligt snygg. Hoppas du mår bättre nu. Såg att du inte mått så bra. Tänker på dig och hoppas du möter vår med mycket bilder på dig och dina omgivningar. Och sen vill jag se dig fina smile. Ha det bra och var rädd om dig, Annis. Kram ❤️👊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *