NORDICFEEL 10 ÅR

DSC_3883.jpgPalett från Makeup Revolution_HÄR // Palett från The Balm_HÄR // Favorit highlightern från The Balm_HÄR

DSC_3877.jpg DSC_3870.jpgHårmask från Macademia_HÄR // ”Beauty Flash” från Clarins_HÄR // Hårspray från Redken_HÄR // Body Mist från Marie Serneholt_HÄR // ”Pro Brow Pomade”_HÄR // Mascara ”False Lash effect Voluptuous” från Max Factor_HÄR // “Pro Lipstick kit”_HÄR

Titta vilket härligt paket jag fick hem från Nordicfeel häromdagen! Mina favoriter ser ni på första bilden. Älskar The Balm och Makeup Revolution :) Jag fick hem det här paketet i samband med att Nordicfeel fyller 10 år i år. Och för att fira deras födelsedag så har de just nu en massa grymma erbjudanden och kampanjer som ni inte får missa! HÄR är en direktlänk till kampanjen :D

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *