PETRA TUNGÅRDEN BY DESENIO

DesenioSom ni säkert vet så älskar jag att pryda mina väggar med fina posters och tavlor. Jag har dock börjat tröttna lite på mina posters som jag har i mitt rum nu, och skulle vilja köpa nya. Och då såg jag att en av mina favorit sidor när det gäller posters – Desenio, har gjort ett exklusivt designsamarbete med moderedaktören, bloggaren och frilansstylisten Petra Tungården som tillsammans med Desenio tagit fram en kollektion med fyra posters. Som jag älskar! Motiven är 50x70cm och tryckta med Petras signatur. De kostar 499kr/st men fram till måndag (den 18e) har Desenio ett lanseringserbjudande – där man kan köpa två posters ur Petras kollektion och få den ena för halva priset. Hur bra? Petra har även valt att 20% av försäljningen ska gå till Rädda barnen och på Desenios hemsida kan man hitta mer om Petras tankar kring kollektionen. HÄR hittar ni Petras kollektion. 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *