THIS DRESS THO

Shimmery Diva DressVad tycker ni om mina nya klänning som jag ska bära på valborg i helgen? :) Jag har fastnat för den här “öppen i ryggen” detaljen. Då den beiga klänningen jag beställde hem till min student har liknande öppning i ryggen. Och jag gillade den så pass mycket så att jag var tvungen att beställa hem en svart också haha ;) Slänger in en länk till klänningen har nedanför som vanligt! Hur som, Idag har jag endast haft ett prov i skolan och efter det så slutade jag. Då var min tanke att jag skulle hinna åka en sväng till Tuna Park och köpa några saker inför helgen, och sen åka hem och få ihop minst tre blogginlägg till helgen. Men det är så himla regnigt och grått väder, så jag har verkligen inte blivit nöjd med några bilder jag har tagit idag.. Och när det inte blir som jag tänkt mig så blir jag på dåligt humör haha. Så det slutade med att jag stannade hemma i min säng. Hoppas på att jag får till några bättre bilder i morgon ;) Kram!

// Klänning_HÄR // 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *