RANDOM THROWBACK

111715_1.jpgHär var jag väldigt ljushårig och korthårig. Det ser ju väldigt fint ut på bild så här i efterhand, men jag kommer ihåg att jag verkligen inte trivdes i det.. Jag skulle dock vilja lägga in några ljusa slingor i mitt hår nu till sommaren, men verkligen inte bli så här platinablond igen. Men det var kul att testa  ;)

ablogg_5.jpgHär hade jag lyckats få tillbaka min naturliga hårfärg (vilket är den jag har än idag). Och den här bilden är nog tagen bara några dagar innan jag satte i mitt älskade löshår haha  ;)

DSC_0077.jpg En till bild när jag var sådär platinablond  :)

DSC_0311.jpg DSC_0221.jpg När jag var helt besatt av den här “snörnings” trenden och bara köpte såna plagg haha  ;)

DSC_0512.jpg DSC_0521-2.jpg Gjorde om i mitt rum som vanligt. Och det här var nog första gången jag flyttade ut min säng ifrån väggen, vilket jag tyckte om väldigt mycket och har kvar det så än idag i mitt rum.

DSC_0614.jpg DSC_0894.jpg Massa häng och goda frukostar i sängen så klart  ;)

DSC_1756.jpg Ser ni hur fint mitt hår var här?! Så himla nöjd. Det är helt sjukt att jag haft håret i ungefär 6 månader snart. Snacka om kvalité! 

DSC_1997.jpgÅhh mina älskade röda adidas skor som jag tyvärr fick skicka tillbaka på grund av att dom var för stora och inte fanns inne i min storlek just då. Men dom kanske finns nu? Vore väldigt fräscha till sommaren  :D

DSC_2545.jpg Gud jag minns verkligen det här som igår. Jag hade precis köpt min bil här och kunde äntligen åka iväg och fota. Sjukt att det redan har gått en halvår sen jag köpte min lilla pärla  ;)

DSC_2591.jpg 1/2 alla hjärtans dag med Simon ♥ Och fler ska det bli.

Hoppas ni gillade min lilla throwback! Kram  :)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *