SMINKTIPS INFÖR STUDENTEN

sminkögonÖgonfransar_HÄR // Nude dude palett_HÄR // Mascara_HÄR // Borstar_HÄRsminkläpparColor Statement lipstick_HÄR // Soft matte lip cream_HÄR // Amore matte lip créme_HÄR // Meet matte hughes_HÄR // Butter lipstick_HÄRsminkansiktePro fix_HÄR // Highligh & Contour pro palette_HÄR // Mary-Lou Manizer_HÄR // Borstar_HÄR

På studenten så känns sminket väldigt viktigt för mig. Speciellt eftersom jag ska bära det så pass länge. Jag rekommenderar dock ingen att testa en helt ny foundation, puder eller liknande på studenten, utan kör på något som du redan vet funkar bra för dig. Produkterna ni ser här ovanför är produkter som jag vet funkar bra för mig, och som jag gillar bäst. Ett tips är att hitta en bra primer eller setting spray som hjälper sminket att sitta ännu bättre under dagen!  :)  Annars så kommer jag nog köra på en ganska naturlig sminkning på studenten då jag känner att jag inte vill behöva tänka på att förbättra sminket hela tiden haha. Dessutom så ska jag upp till Stockholm nästa helg och få mina naglar och ögonfransar fixade lagom tills studenten. Ahhh, det börjar verkligen närma sig nu!!  :D

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *