TAKE A BREAK

DSC_5305.jpg DSC_5304.jpgAlltså åhh, jag har verkligen haft den sämsta dagen idag. Har typ 6-7 stycken blogginlägg som jag måste fixa innan fredag eftersom jag måste lämna in min skoldator då och får tillbaka den nästa onsdag. Så kommer inte kunna blogga eller redigera bilder överhuvudtaget.. Men så klart så har jag haft en skit dag där allting bara går fel och ingenting blir bra. Vill bara lägga mig ner och gråta nu känner jag haha  :(  Jag hatar att jag har så här mycket press på mig själv.. Speciellt när det gäller bloggen då det egentligen bara ska vara en rolig grej för mig. Och inte vara så att jag känner mig tvingad till att göra något halv dåligt inlägg bara för att det ska komma upp ett liksom. Vilket jag gör nu  :(  Kanske är lika bra att jag bara tar en liten pause från bloggen från Fredag till Onsdag istället.. Ahh, vi får se hur jag gör. Nu ska jag åka och köpa lite gott inför kvällen i alla fall, och sen kolla på en ny serie som jag precis har hittat. Den heter “finding carter” och handlar om en tjej som levt med hennes kidnappare. Väldigt spännande! Den rekommenderar jag  :)  Vi hörs när vi hörs helt enkelt.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *