WHITE BLOSSOM

DSC_4951.jpg DSC_4948.jpgVåra fina äppelträd som vi har på gården, som precis har börjat blomma sååå fint. Igår fick jag låna hem ett objektiv från skolan, så jag passade på att gå runt och fota lite. Bland annat dom här äppelträden  :)  Nu har jag precis kommit hem från skolan, och ska bara packa ihop en väska snabbt innan jag ska åka hem till Simon. Gillar den här känslan av att faktiskt sakna och ha något att se framemot i slutet av veckan. Alltså att Simon kommer från hem Stockholm. Jag tror att det kan vara bra att vara ifrån varandra lite ibland, så att man faktiskt kan få hinna sakna varandra också ♥ Men nu ska jag sluta babbla och röra mig. Vi hörs mer sen, kram!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *