BLONDE HAIR

20160615_105351758_iOS.jpgDSC_5408.jpgHej finisar! Under min frånvaro här, så har jag gått och blivit ett snäpp ljusare i håret. Ni vet när man plötsligt får ett sånt där ryck och bara känner att man verkligen måste göra någon skillnad. Så kände jag idag påväg hem från jobbet klockan 8 på morgonen haha.. Köpte först en vanlig blonderings färg från mood. Och sen hade jag i det här “mousset” för att få bort dom gula tonerna. Och det blev faktiskt riktigt riktigt bra!  :)  Håret känns mycket fräschare nu lagom till sommaren. Jag är jätte nöjd!  :D  Hur som, som sagt så kom jag hem efter ett 24-timmars jobbpass imorse. Så jag har mest bara hunnit fixa med mitt hår, sovit och lagat mat haha. Senare ikväll ska jag iväg på middag med mitt jobb dessutom, så måste vila upp mig tills dess ♥

You may also like

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *