ON MY MIND 10 JUNE

BeFunky CollageHej finisar! ALLT jag verkligen tänker på just nu är studenten. Som ni säkert märkt med mitt tjat om den haha  ;)  Hur som helst så är det i alla fall bara 1 ynka dag kvar nu. Och det börjar kännas rätt så stort på något sätt. Jag tror faktiskt inte att jag riktigt förstått än att jag numera är fri, på riktigt. Det är nu jag kan göra precis vad jag vill och sätta upp nya mål med mitt liv. Ahhh! Och ni anar inte hur skönt det är att jag faktiskt har ett heltidsjobb nu direkt efter studenten. Så otroligt skönt att slippa ha ångest över den biten. Jag är så redo för DET här, och framförallt vad den här sommaren har att erbjuda! Nu hörs vi igen efter att jag har tagit studenten. Kram på er! 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *