MOTO JACKET

Instagram _ aannischiquellemotojacket.jpgÄntligen säger jag bara. Så himla länge som jag har suktat efter den här skinnjackan från Chiquelle. Är helt kär i både den svarta, röda och khakigröna. Men det fick bli den svarta till en början  :)  Jag passade nämligen på när Chiquelle hade 30% rabatt på just dom här jackorna. Ångrar mig verkligen inte! Hur som, imorgon jobbar jag för första gången i Stockholm. Och jag börjar bli lite nervös inför resan dit, då jag aldrig kört bil själv i Stockholm. Det känns som att jag kommer få panik ett x antal gånger på vägen haha. Men det ska nog gå!  ;)  Jag tänker inte ursäkta mig längre över att bloggen inte uppdateras så mycket just nu, för som jag skrev förut så beror det helt enkelt på att allt det här med arbetslivet är helt nytt för mig och jag prioriterar annat nu i början tills jag hittar ett sätt att få tid till bloggen som förut. Hoppas att ni förstår  :)  Kram på er!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *