NEW LENS

SAMYANG 14 mm F2.8Hej hjärtan! Jag har haft sån ångest över att min blogg och foto inspiration typ försvunnit helt.. Så jag tänkte att ett nytt vidvinkel objektiv nog kan få igång inspirationen igen  :)  Jag har hört och läst väldigt mycket bra om det här objektivet, och jag hoppas verkligen att det kommer passa mig och mina behov bra. Objektivet heter “SAMYANG 14 mm F2.8” och kostade runt 4200kr hos CDON. Jag borde hinna få hem objektivet under veckan, så uppdaterar er mer när jag hunnit testa det!  :)

You may also like

2 Comments

  1. Bästa när inspirationen tryter är att fota något helt annat än vad du brukar göra. Street, djur, blommor eller hitta roliga saker i naturen, ja allt som aldrig gör annars. För du älskar att fota och fotograferandet kanske behöver en boost. Kanske inte är fina inredningsbilder eller outfitbilder som kanske är optimalt just nu. Du ska kanske börja fota annat en tid. Hoppas du hittar tillbaka till det, för du är verkligen en bra fotograf, Annis. 😄❤️ Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *