RECENSION: SAMYANG 14 MM F2.8

DSC_5724.jpg DSC_5723.jpg DSC_5725.jpgSom ni säkert vet vid det här laget så har jag köpt ett nytt vidvinkel objektiv som heter: Samyang 14 mm f2.8. Just för att få med mer i mina bilder. Vilket man verkligen får med det här objektivet (kolla bara jämförelsen här nedanför, där jag står på exakt samma ställe)  :)  Jag var dock inte beredd på att objektivet skulle vara manuellt, alltså att du måste ställa in fokusen själv. Då jag är van med automatisk fokus. Men man lär sig efter ett tag och nu är det super enkelt att använda och jag ser inte det som någon nackdel längre. Ett stort plus med det här objektivet är att bilderna blir super skarpa och fina. Det kanske inte syns här på bloggen men oj vilken kvalité det är när jag redigerar bilderna  :)  Jag var lite osäker först om jag ens skulle behålla objektivet för den manuella delen, men nu har jag testat det lite mer och är jätte nöjd med det. Jag köpte som sagt objektivet på CDON för 4200kr. Väldigt värt enligt mig! 

SAMYANG 14 mm F2.8.jpgNikon 35mm 1,8G ⁄ Samyang 14 mm f2.8 ↑

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *