RED DRESS AND NEW LENS

DSC_5573.jpg DSC_5578.jpgHej finisar! Gissa vad jag har varit och hämtat ut idag?  :D  Jo, mitt nya objektiv! Och alltså wow vilken kvalité det blir på bilderna. Och gud vad jag älskar att objektivet får med så mycket. Som på dom här bilderna ovanför så står jag nästan exakt framför objektivet haha. Dock var jag inte beredd på att objektivet skulle vara manuellt, men det gör inte så mycket då bilderna blir så himla skarpa och fina ändå. Jag är nöjd med andra ord! Klänningen och skorna är förresten också nya, den röda skönheten kommer från Nelly.com och skorna klickade jag hem från brandos.se skorea för mindre än 500kr  :)  Vad tycker ni om mitt nya objektiv än så länge? Visst ska vi nog kunna få igång bloggen på riktigt nu igen…  ;)  

You may also like

3 Comments

  1. Tycker bilden är kanon. Fint djup i bilden. Ska bli kul när du tar nya bilder med objektivet. Var en aning nervös när jag frågade om objektivet till Lasse, men han hade rätt. Lite svårt att avgöra vad som är bra för dig på andras omdömen. Fast jag har full tillit till Lasse, då jag vet att han testar massor med kameror och objektiv. Har en kamera från honom som han skänkte bort för han trodde jag hade mer nytta av den. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *