SHORT HAIR DON’T CARE

IMG_0036.jpg adidasadidas.jpgÄr ni förvånade över att jag har köpt nya adidas kläder? Nä, inte jag heller haha  ;)  Här har ni även en smygtitt på mitt “nya” korta hår. Dock är håret inte perfekt eftersom löshåret är svårt att rädda just nu. Men det får funka fram tills studenten och tills jag hinner ta bort mitt löshår. Men om man bortser från det, vad tycker ni? Många säger att jag passar mycket bättre i kort hår. Men jag vet inte riktigt.. Trivs ändå bäst i långt. Men hur som helst, lägger in länkar till Adidas plaggen här nedanför. Kram!

Byxor_HÄR // Kepsen verkar vara slutsåld, men den kommer också från Nelly.com.

You may also like

2 Comments

  1. Tycker du ser bra ut i vilket hår som helst. Långt eller kort. Man ska ju ha det hår man trivs med, inte vad andra tycker. Så tummen upp för än vad du tänker gör med ditt hår. :) Kram! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *