SNAPPLE

DSC_5316.jpg DSC_5321.jpgKolla vad Snapple har skämt bort mig  :D   Jag har fått hem 5 hela plattor från dom. Tusen tack! Min favorit är den jag håller i på första bilden som heter “pink lemonade”  :)  Snacka om att jag har dricka inför hela sommaren nu haha.. Hur som, jag har precis varit hos frisören och klippt till mitt löshår en sista gång innan det är dags att ta ur det. Dock så blir det efter studenten, så det var lite akut nu eftersom det har blivit väldigt ojämnt. Nu är det väldigt kort dock, men väldigt fräscht. Det behövdes verkligen med tanken på att min löshår har suttit i mitt hår i över 6 månader. Vilket är otroligt länge! Jag kommer visa er bilder på håret senare, för nu ska jag passa på och njuta av solen och gå ut och sola lite. Vi hörs senare, kram ♥

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *