SUMMER FAVOURITES1. Klänning från Cream HÄR / 2. Sandaler från Ilse Jacobsen HÄR / 3. Klänning från Twist & Tango HÄR / 4. Kofta från Cathrine Hammel HÄR / 5. Baseballjacka från Lexington HÄR / 6. Kofta från Cream HÄR / 7. Necessär från By Malene Birger HÄR / 8. Kimono från Cream HÄR / 9. Klocka från Triwa HÄR / 10. Scarf från By Malene Birger HÄR / 11. Linne från Samsoe & Samsoe HÄR / 12. Stövlar från Primeboots HÄR / 13. Kofta från Odd Molly HÄR

I sommar är det verkligen ljusa färger som gäller för mig. Jag tycker det är så himla fint med tillexempel en ljusblå blus till ett par vita shorts och vita sneakers till. Det känns ju så otroligt fräscht på något sätt  :)  Här ovanför hittar ni några av mina favoriter som finns hos Country dreams. Min absoluta favorit måste ändå vara den rosa bomberjackan från Lexington. Har ni någon favorit?  :)  Godnatt hjärtan!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *