ADIDAS ORIGINALS

20160716_100641550_iOS.jpg 20160714_175706309_iOS.jpgSom ni säkert vet vid det här laget så älskar jag allt som har med Adidas att göra haha. Så jag blev verkligen helt kär när jag såg den här röda toppen inne på Zalando. Så himla fräsch att ha till ett par ljusa jeansshorts eller boyfriend jeans. Med ett par vita sneakers till  :)  Hur som, Igår var jag ute och dansade med en vän och hade det så himla roligt. Så idag har jag bara legat i sängen och vilat upp mig. Senare idag tror jag att Simon och jag ska åka till Heron City och gå och se den nya Tarzan filmen. Med Alexander Skarsgård som huvudroll… Mhmmm  ;)  Tror att den kan vara riktigt bra. Jag uppdaterar er mer senare! ♥

// Adidas topp_HÄR //

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *