BACK HOME

DSC_6564.jpg DSC_6569.jpg DSC_6557.jpg DSC_6558.jpg DSC_6571.jpgVi landade i Sverige klockan halv 12 inatt, och var hemma här i Eskilstuna runt 01. Trots att flygresan är väldigt kort på 2 timmar så blir man så sjukt trött av att resa. Speciellt när vi satt i 6 timmar inne på flygplatsen och bara väntade. Men resan hem gick i alla fall hur bra som helst, förutom att en flaska med dricka hade läckt i min resväska så alla mina nya kläder luktar alkohol just nu. Härligt va? Haha. Ska ta och slänga in allt i tvätten nu och packa upp resten av sakerna. Senare idag kommer även några gäster över hit, och min bror med hans familj. Då vi ska fira min brorsons första födelsedag  :)  Så nu måste jag sätta fart! Jag kommer berätta mer och bättre om resan i ett annat inlägg. Kram!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *