BEST FROM MAC

DSC_6192.jpg DSC_6183.jpgJag beställde ju för ett tag sen hem massa nytt smink från Kicks inför min födelsedag. Jag köpte bland annat det här prep and prime pudret från MAC. Som är ett transparent puder som ska minska glans och jämna ut. Jag har alltid tänkt att 215kr är alldeles för dyrt för att lägga på en liten burk puder, liksom hur bra kan det vara? Så passade på och testa det nu när kicks hade 15% rabatt på allting och alltså wow! Det här pudret är så bra! Jag använde det i fredags när jag var ute på krogen och dansade med en vän, och efter en lång utekväll och framförallt svettig kväll (efter allt dansande) så tyckte jag inte att mitt ansikte var ett dugg glansigt? Och sminket satt verkligen på sin plats. Jag är väldigt positivt överraskad, och förstår nu verkligen varför det här pudret har fått så himla bra omdöme  :)  Helt klart en ny favorit från MAC.

// Direktlänk till pudret_HÄR_ //

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *