CACTUS

DSC_6082.jpg DSC_6090.jpg DSC_6094.jpgKolla vilken fin kaktus jag köpte igår  :)  Åkte och köpte den efter jag hade möblerat om i hela mitt rum + satt upp massa nya hyllor. Tyckte den gjorde sig fint där  :)  Vet ni hur jag löste mitt dator problem? Jo jag beställde hem en ny dator som jag ska använda så länge min Macbook är inne på lagning. Haha värt va? Dock är den här datorn en Windows och jag tycker att färgerna på skärmen blir jätte konstiga om man jämför med Macbookens. Så ni får ha överseende om bilderna kanske inte blir lika bra redigerade på den här datorn haha  ;)   Hur som helst, skulle bara uppdatera snabbt innan jag börjar fixa mig inför kvällens utgång. Vi hörs mer imorgon! xx

You may also like

+++

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *