NEW IN FROM TWINKLEDEALS

I samarbete med Twinkledeals och Zaful. 
DSC_6227.jpg PicMonkey Collage.jpgI samarbete med Twinkledeals så har jag fått välja ut några produkter från deras hemsida. Så jag valde ett par ljusa boyfriend jeans (som tyvärr var för små), en jumpsuit, en topp, en sjukt snygg bikini (favoriten) och ett par balla solglasögon. Dock gjorde jag misstaget och tog alla plaggen i en storlek M, när jag egentligen skulle behövt storlek L. Men nu vet jag tills nästa gång  :)  Twinkledeals har väldigt mycket fint och framförallt billigt på sin sida. Och det bästa med dom är att det är gratis frakt, vilket i annars brukar bli svindyrt från utländska sidor  :)  Ni hittar direktlänkar till plaggen här nedanför! 

DSC_6217.jpg PicMonkey Collage.jpg.jpgOff shoulder top_HERE // Jumpsuit_HERE // Boyfriend jeans_HERE // Bikini_HERE // Sunglasses_HERE

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *