ON MY MIND JULY 12

Hej finisar! Nu uppdaterar jag från mobilen igen. Och från jobbet för den delen också haha. Jag har dock inte hört något mer angående min dator, men jag hoppas på att jag kanske kan hämta den imorgon. Hur lång tid kan det ta och byta en liten sladd liksom.. ;) Vet att jag tjatar, men känner mig handikappad utan min dator då jag har massa roliga samarbeten på gång just nu.. Och kan inte köra igång dom utan Macen :( Och så saknar jag verkligen att blogga haha. Men hur som helst, eftersom jag bara har jobbat sen jag skrev sist så har jag inte direkt något nytt att komma med. Men ni får gärna ta och följa mig på Instagram så länge, “aannis” heter jag där :) Hoppas ni har en supertisdag. Kram!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *