TRASIG DATOR

IMG_1323 IMG_1321Hej finisar! Vet ni vad?  :(  Min Macbook kraschade igår.. Tur i oturen så kraschade den inte helt, utan det är bara hårddisken som har gått sönder. Vilket betyder att den går att laga. Nackdelen är att jag inte kommer hem från Stockholms för ens på torsdag. Och efter det kan det ta upp till 5-10 dagar tills jag får tillbaka datorn… Jag som precis kommit igång med bloggen igen och åhh. Min vanliga otur I guess. Kanske får ta och plocka upp min gamla stationära dator och försöka redigera lite bilder på den. Vi får se hur jag löser det här. Som tur är så har jag några tidsinställda inlägg färdiga redan. Men bara så att ni vet, ännu en gång kommer bloggen bli seg eftersom jag helt enkelt inte har någon dator just nu. Jag har dock inte riktigt bestämt mig för om jag bara ska köpa en ny dator då min gamla börjar bli riktigt gammal och det känns lite onödigt att lägga ner så mycket pengar på att fixa den nu.. Men jag vet inte riktigt. Jag håller er uppdaterade  ;)   Kram på er! ♥

You may also like

2 Comments

  1. Kollade inlägget nu. 5-10 dagar, är de helt sjuka? Det tar max 5 minuter att stoppa i en nu hårddisk och sedan kanske en halv timme för att få upp operativsystemet. Då behöver du inte ens sitta och kolla när datorn jobbar. :) När jag var servertekniker så hade jag kunnat sätta upp en hel serverhall på den tiden….hahaha. :)

    1. Ja precis, jag tänkte likadant! Får bli ett annat ställe som fixar det direkt som du säger, istället för digital in som gör på 5-10 arbetsdagar. Ska lämna in den idag och hoppas på att den blir klar idag också :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *