WEEKEND BOKAD!

krakow.jpgAlltså åhhh, jag har verkligen världens bästa pojkvän ♥ Jag har fått en weekend till Krakow i studentpresent av honom. Och kan vi prata om lägenheten vi ska bo i?! Hur fint?! Vi valde den här resan för att få komma bort och bara få vara tillsammans, shoppa och se något nytt. Jag är så himla glad och längtar sååå  :D  Världens bästa Simon  ♥  Någon av er som har varit i krakow och kan tipsa om några bra sevärdheter eller något annat man måste göra när man är där? Tell me  :) Vi åker den 25:e juli. Så det är inte långt kvar nu… :D

You may also like

2 Comments

  1. Jag har varit där och det är underbart! Polen över huvud taget är underskattat. Allt är billigt (eller ah, inte shopping i internationella butiker så som Zara, h&m m.m) – du kan äta och dricka så himla gott för typ no money at all. Och staden i sig är så vacker tycker jag, älskar arkitekturen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *