BOMBERJACKA

Inlägget är i samarbete med netshirt.se.DSC_7108 PicMonkey Image DSC_7113

Hej finisar! Nu har det stått tomt här ett tag. Men det blir tyvärr lätt så när jag endast träffar Simon under helgerna. Vill gärna hinna umgås med honom då. Vilket nog är ganska förståeligt.  :)  Hur som, kolla in min nya bomberjacka som kommer från netshirt.se. Perfekt med en tjock svart bomberjacka nu till hösten! Netshirt har dessutom massa andra snygga bomberjackor. Och dessutom så kan man designa ett plagg med ett eget tryck på hos dom. Hur ballt?  :)  Jag kommer verkligen att matcha min svarta bomberjacka till allt nu i höst. Med både klänning, kjol och till jeans. XX

// Bomberjackan hittar ni HÄR // 

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *