FALL MUST-HAVE

höstensmust-havebomberjackan 1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR

Bomberjackan är verkligen ett måste till hösten. Helst i typ alla färger också haha. Min favorit är nummer 3!  :) höstensmust-haveboyfriendjeans1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR

Boyfriend jeans är ju galet snygg. Speciellt att matcha till en bomberjacka. Gärna med ett par Adidas sneakers till också. höstensmust-haveoverkneeboots1. HÄR // 2. HÄR

Overknee stövlar är verkligen snyggast att ha till hösten. Och matcha med en kjol och en stor stickad tröja. Mina overknee stövlar kommer att användas flitigt i höst!  :)  Skulle gärna vilja ha ett par gråa också. Men hittar inte det någonstans.. Vet ni vart det finns att köpa? höstensmust-havekjol1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR

Kjol är verkligen så underskattat för min del. Måste verkligen börja använda det mer! Speciellt till hösten. Så himla fint till ett par overknee stövlar. Älskar den rosa kjolen som jag såg på Moa Mattsons Instagram. Hoppas ni gillade mina “must-have” kollage  :)  XX

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *