HUR JAG TVÄTTAR MINA SMINKBORSTAR

Inlägget är i samarbete med Real Techniques.DSC_7151

Visste ni att det ibland kan vara era smutsiga sminkborstar som är grunden till oren hy och finnar? Därför är det väldigt viktigt att hålla dom rena. Så i samarbete med Real Techniques har jag fått hem ett travel esxentials set, en brush cleansing paletts och deras brush cleansing gel för att hålla mina borstar rena. Jag tänkte snabbt gå igenom hur jag använder produkterna:

1. Jag börjar med att blöta borsten jag ska tvätta i  vatten. Sen tar jag en liten klick av cleansing gelet på.

2. Sen drar jag bara borsten mot plattan i cirklar. Tills jag ser att borsten är ren.

3. Efter det så lägger jag mina borstar på en handduk och låter dom torka där. Det här steget är väldigt viktigt att man gör, och inte ställer tillbaka dom i burken direkt. För då rinner vattnet ner i fästet på borstarna så att limmet löses upp, och håret i borsten kan lossna och börjar fälla.

Hurjagtvättarminasminkborstar-2

Det här bör man göra varje vecka. Beroende på hur ofta man använder sina sminkborstar. Dock så rekommenderar jag att ni tvättar era foundation & concealerborstar efter varje användning för att undvika att det bildas bakterier i borstarna.

DSC_7142Brush cleansing gel // Brush cleansing palette // Travel essentials

Jag kommer även inom kort köra igång en tävling i samarbete med Real Techniques. Så håll utkik! XX

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *