MIN PERSONLIG ALMANACKA

DSC_6753.jpg
DSC_6807.jpg
Hur fin är inte min nya almanacka från personligalmanacka.se?
Jag är ju verkligen en planeringsmänniska och att ha en almanacka underlättar verkligen vardagen enormt. Speciellt nu när jag har börjat jobba och kan skriva in när jag har mina jobbpass. Jag valde att ha ett av mina favorit citat på framsidan, och marmor som bakgrund. Väldigt stilrent och fint. Precis som jag gillar det  :)  I almanackan valde jag även att ha många rader till varje datum så att jag kan skriva in saker själv. Sen la jag även in några speciella datum direkt när jag designade den (som min födelsedag som ni ser på bilden)  ;)  Så, är ni också sugna på en personlig almanacka från personligalmanacka.se så kommer jag att tävla ut en nu på torsdag! Håll utkik! Kram ♥

You may also like

4 Comments

  1. Använder också en kalender som man har designat hos dem. :D Det blir mycket roligare att använda den då, då den är egen designad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *