MONDAY, AUGUST 22

Inlägget innehåller adlinks.interiorEn dålig dag som denna, kan man alltid kika runt på inredning och få massa inspiration. Här ovanför ser ni några av mina favoriter från Rum21  :) Nu när jag har fast anställning så är jag verkligen så himla sugen på att börja leta efter mitt egna ställe. Dock är det jätte svårt att få tag på en lägenhet här i Eskilstuna och priserna är helt sjuka. Så jag känner att det är mer värt att bo hemma ett tag till och spara pengar istället. Men fy så skönt det vore med något eget… Vi får se hur det blir  ;)  Slänger in en länk till alla produkterna här nedanför!

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR // 8. HÄR

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *