SOMMARFAVORITER

5favoriterfråneleven// Contour kit // Ögonskuggor // Highlighter // Puder // Eyeliner // 

Sommarens favoriter när det kommer till smink. Speciellt highlightern från The Balm och Eyeliner från The balm. Den här Schwing eyelinern är verkligen den bästa jag någonsin testat. Så himla lätt att applicera och jäklar vad den håller bra. Och det bästa med den är att den verkligen blir kolsvart. Vilket jag gillar. Den har verkligen varit en stor favorit hos mig den här sommaren, tror till och med att jag använt den varje gång jag har sminkat mig haha. Och Mary-Lou Manizer highlightern är to die for. Använder den jämnt!! Så himla fin och naturlig. Ja, The balm är ett av mina favorit märken när det kommer till smink helt enkelt  :) Allt kommer ifrån Eleven.se

You may also like

B/R

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *