TOMBOX

// Inlägget är i samarbete med tombox //13597786_828311387299707_1307534591_n
Jag älskar verkligen den här iden. Tombox är en box som man prenumerera på en gång i månaden, och får lagom tills sin mens hem bindor och tamponger + minst 4 överraskningen för att göra “perioden” lite roligare. Hur smart som helst!  :)  Boxen får dessutom plats i din brevlåda så att du ska slippa behöva ta dig till posten. Hur bekvämt som helst. Du anpassar dessutom dina bindor och tamponger efter dina egna behov, alltså vilken storlek på ditt mensskydd som du behöver. Sen väljer du bara vilket datum du vill ha din box varje månad! Hur praktiskt?! Jag brukar ha min mens i slutet av månaden. Så tills dess kommer jag få hem en box från tombox och tänkte visa er mer av den då  :)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *