VINN EN PERSONLIG ALMANACKA

DSC_6798.jpgTävlingsdags!  :)  I samarbete med personligalmanacka.se så har jag fått möjligheten att tävla ut 1 presentkort på en valfri almanacka. För att vara med och tävla behöver du endast motivera varför just du ska vinna i kommentarsfältet. Det går även bra att tävla på min Instagram, under den HÄR bilden. Vinnaren presenteras i det här inlägget om en vecka! Lycka till! ♥ Tävlingen är avslutad! Vinnaren blev Elsa Karlsson, Grattis!  :) 

You may also like

16 Comments

 1. hej
  jag ska snart börja skolan igen!!!
  skulle därför verkligen behöva en almanacka (det är rätts så svårt att hålla ordning på allt i huvudet) /kram

 2. Om några veckor börjar jag plugga igen och då skulle det vara väldigt skönt att ha en almanacka. Jag är väldigt slarvig av mig och glömmer lätt saker och ting och därför skulle det vara bra med en almanacka så att man lättare har koll på allt:)

 3. Jag vill ha en personlig almanacka för att det hade underlättat i min vardag. Att äntligen ha lite koll på tider och dagar vore perfekt :) Har varit med på Instagram också!

 4. Jag behöver en eftersom jag går på gymnasiet! Allt plugg får inte plats i min lilla hjärna😘😘 så därför skulle det vara väldigt behövligt med en bra almanacka där jag kan skriva upp allt som har med skola att göra. Jag behöver verkligen bli lite mer organiserad nu när jag tänker efter haha. Skulle va superkul att vinna och få designa en egen med lite inspirerande bilder och citat som skulle peppa mig till plugget! Kramkram💕

 5. Hej! Jag ska efter sommaren börja i årskurs 9 som anses vara det jobbigaste året i grundskolan. Det är extremt mycket prov, inlämningar och läxor att hålla reda på. Dessutom ska jag göra mitt gymnasieval som jag har en hel del ångest över..! En Personlig Almanacka skulle verkligen vara en räddare i nöden för mig, och det vore verkligen superkul att få vinna. Jag har alltid haft ett stort behov av att skriva ner allting jag ska göra. En egendesignad almanacka skulle därför göra min vardag mycket enklare, och roligare! :)

 6. Hej! Jag vill super gärna vinna för jag behöver någon som kan hålla koll på mitt liv. Tyvärr funkar inte min egen hjärna. Så varför inte använda mig av en kompis (almanacka)Har en del bokningar med mitt företag som måste göras vilket skulle underlätta något så enormt. Detta vart då min lilla motivering, puss & kram skumbanan.

 7. Snart så flyttar jag 50 mil ifrån allt vad man kan kalla “min safe zone”. Jag ska om ett par veckor börja studera vid Lunds universitet och ska nu för första gången i mitt liv flytta hemifrån. Från att bo i en familj där vardagen rullar på rätt bra utan någon vidare planering ska jag nu börja planera allt som har med vardagen att göra. Vad som ska lagas till mat, vad som ska handlas, när ska jag städa, när har jag nästa tenta? När ska jag betala min räkning. Vad ska jag handla? osv. Ja en massa ska jag nu börja planera i min vardag och allt skulle bli så mycket lättare med en almanacka. Som student så har man dock inte så stor inkomst vilket betyder att varje krona räknas så det skulle vara så grymt skönt att få ett presentkort på en almanacka som jag får designa helt själv (och bli coolast i plugget)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *