CROSSBODY BAG

dsc_7406picmonkey-image-6 dsc_7397-2Hej hjärtan!  :)  Som ni säkert märkt vid det här laget, så samarbetar jag med en sida som heter Twinkledeals. Som jag då och då får välja ut lite kläder ifrån. Den här gången valde jag bland annat den här svin snygga väskan! Och det bästa av allt är att den verkligen är i jätte bra kvalité! Förväntade mig inte så mycket med tanken på att produkterna kommer från utlandet, men utan att överdriva så känns den här väskan så dyr och bra i kvalitén. Mycket bättre än mina väskor från H&M tillexempel. Jag är verkligen jätte nöjd! :)  Nu när jag har beställt hem en Iphone 7 plus som absolut inte kommer få plats i mina fickor längre, så kommer jag behöva en del såna här väskor att matcha till varje outfit så att jag kan bära med mig mobilen i dom haha. Hur som, nu ska jag ta och äta lite middag och sen åka hem till Simon. XX

// Väskan_HÄR // 

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *