#GIRLGANG

Inlägget innehåller adlinks.girlgang1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR

Jag älskar Nelly’s nya girl gang kampanj. Där tjejerna Awa, Julie, Vanessa och Hanna visar höstens fashion-måsten och snackar girl power! Så här skriver dom till kampanjen: “Vi har inspirerats av alla er unga tjejer som tar plats och inte tillåter er att placeras i ett fack. Ni som vågar höja rösten, inte köper någon annans sanning och som peppar varandra. Detta initiativ är av och för er. Vi vet att klimatet är hårt idag, speciellt för unga tjejer. Det är lätt att få kommentarer eller bli kritiserad för den man är. Vi vill stötta dig att våga gå din egen väg och vara precis så awesome som du är – när du vill, hur du vill, var du vill! Är du med oss?”.  Verkligen en sååå bra och ball kampanj! Här har även jag valt ut mina favoritplagg och måsten inför hösten. Den här stilen påminner mig verkligen jätte mycket om Rihannas stil, eller är det bara jag?  :)  GO NELLY!

girlsunited

4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR // 8. HÄR // 9. HÄR

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *