HOW TO MATCH

Inlägget innehåller adlinks.
htmleatherpants1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR

Skinnbyxor (fusk skinn): Personligen så tycker jag att ett par svarta skinnbyxor kan matchas precis som ett par vanliga jeans. De passar verkligen till allt och är ett måste-ha basplagg i min garderob. Här ovan har jag plockat ihop 1 förslag på en outfit som jag gärna skulle bära. Väldigt enkel men samtidigt lite tuff!

htmshirt1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR

Skjorta: Jag kan tycka att skjortan är ett ganska svårt plagg att matcha. Då jag inte gillar när det blir för mycket preepy stil. Men med en fin trenchcoat över tycker jag att det funkar!

htmboyfriendjeans1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR

Boyfriend jeans: Boyfriend jeans är ett av mina favoritplagg. Tycker det är supernsyggt med större tröjor till, både långa och korta men även tightare linnen är snyggt till. Sen matchar jag gärna med ett par schyssta sneakers till.

htmoversize1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR

Oversize tröjan: Yaaaas. Det här är verkligen höstens plagg! Så sjukt snygg att matcha en lite större tröja till ett par overknee stövlar. Gärna en stor mysig stickad tröja. Jag älskar det!

Hoppas att ni hittade lite inspiration och att ni gillar den här typen av inlägg!  :)  XX

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *