LAST UPDATE

dsc_7385Hej vänner! Nu tänker ni säkert “Really, ska hon uppdatera med en jäkla blombild efter hennes frånvaro här?” Haha, och ja. Tyvärr!  :(  Jag har haft så otroligt mycket att stå i senaste. Och när jag väl försökt att fota något eller skriva ett blogginlägg så blir det bara dåligt av det. Inga bilder blir bra överhuvudtaget och jag har noll inspiration. Hatar när jag hamnar i en sån här svacka… Och som pricken över i:et så jobbar jag också arslet av mig just nu. Jobbar både nätter, vardagar och helger. Så ni förstår säkert hur jag mår. Känner mig helt utmattad och slut i både kropp och hjärna.. Nog om det (jag är snart tillbaka som vanligt igen), jag tänkte senare idag försöka slänga in ett kollage här med lite härliga höstnyheter. Lite inspiration behövs ju alltid! Speciellt nu inför hösten…  :)  Vi hörs mer senare! XX

You may also like

2 Comments

  1. För eller senare så kommer inspirationen tillbaka. När man här mycket att göra så finns ingen tid att försöka vara kreativ. Men du har det i dig, så det kommer. ;) Kram på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *