NEW IN MY ROOM

DSC_7290 PicMonkey Image-4 DSC_7302Hej finisar! Kommer ni ihåg att jag pratade om att jag ville ställa in ett skrivbord/sminkbord i mitt rum? Jag åkte dagen efter och köpte allting på Ikea  :)  Det är verkligen jätte skönt att kunna sitta vid ett bord och redigera mina bilder och blogga. Och även att ha allt smink samlat på ett ställe. Jag gillar det!  :)  Hur som, Jag har inte mått så bra den senaste tiden, samtidigt som jag har jobbat väldigt mycket. Så bloggen har hamnat lite i bakgrunden tyvärr. Ber om ursäkt för det! :)  Nu ska jag i alla fall ta och laga lite lunch och lite senare börja förbereda mig inför festligheter med mina tjejkompisar ikväll. Och efter det ska jag sova hos Simon. Så vi hörs när vi hörs! XX

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *