INTE HELT HUNDRA

dsc_7780 dsc_7787Godmorgon på er! Jag vet inte riktigt vad det är, men det är verkligen något som inte känns helt hundra med bloggen just nu. Vet inte om det är för att jag har flyttat den hit, eller om det är för att jag tappat inspirationen helt. Vill egentligen inte bara sitta och skriva såna här tråkiga inlägg om bara min vardag och kläd kollage. Vill egentligen sätta mig ner och skriva långa inlägg och dela med mig av mina känslor och tankar som jag bär på just nu, men känner verkligen att min dyslexi stoppar mig. Eftersom jag har dyslexi så har jag verkligen jätte svårt för att få ner mina känslor och tankar i ord. Men för att kunna bli bättre på det så behöver jag ju öva, så det är lika bra att börja någon gång känner jag. Jag måste bara komma in i rätt mode och börja någonstans! Har ni något speciellt ni känner att ni skulle vilja se mer av i bloggen? Berätta gärna i så fall! Hur som, Idag är det en grå och tråkig dag med andra ord. Inget blir bra eller som jag vill. Så jag känner mest bara för att sova bort den här dagen. Tur att min frukost var jäkligt god i alla fall!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *