IPHONE 7 PLUS

iphone7plus dsc_8031Äntligen kom den! Efter sju veckors väntetid haha. Men det var det värt! Den är mattsvart och sååå snygg. Och kameran är verkligen helt sinnessjuk. Jag som precis fick hem min nya kamera (Sony A5100) funderar nu på att skicka tillbaka den då kameran på mobilen nästan är bättre :) Jag är super nöjd, och tror att jag och min nya STORA vän kommer trivas bra ihop haha. Hur som, dålig uppdatering. Jag vet. Men jag har jobbat mycket den här veckan, så har inte riktigt haft tid över för bloggen. Dessutom så håller jag på att göra om i bloggen helt. Designmässigt då. Så det känns roligare att börja blogga ordentligt när allting är klart här! :) Hoppas att allting är bra med. XX

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *