GHD CURVE

ghdcurve-3
// Locktång_HÄR // 

Nu när jag klippt håret kort, så gillar jag att ha lite mer volym i håret. Det vill säga en lite mer “rufsigare” frisyr. Jag har tidigare använt mig av en locktång från Remington, som jag älskar. Men som lockarna går ut på så fort jag går ut typ.. Så jag googlade runt och kollade runt på youtube efter en bra locktång som verkligen håller längre. Och typ alla bloggare och youtubers tipsade om den här locktången från ghd. Det är ett lite väl saftigt pris på den, men jag lyckades hitta den på rea (dock är den slutsåld på den sidan nu).. Det jag ville komma fram till är att den här locktången är grym! Jag har väldigt tunt och lent hår, vilket förmodligen är anledningen till att mina lockar går ut så lätt. Men när jag lockar med den här locktången från ghd så sitter dom verkligen en hel dag. Även fast jag är ute flera timmar under dagen. Dessutom känns den jätte lyxig då man får hem den i en fin förpackning och så spelar den musik när man startar och stänger av den haha. Jag är så himla dålig på att recensera produkter haha. Men den här locktången är jag verkligen jätte nöjd med! Och jag förstår varför den kostar så mycket nu. Tips till er som är ute efter lockar som håller! 

ghdcurveSå här brukar jag styla mitt hår!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *