WHITE BIKER

Inlägget är i samarbete med Twinkledeals och Rosegal
dsc_8495 whitejacket dsc_8493Maria var så snäll och tog några bilder på min outfit idag, innan vi gick och åt lunch. Dock har jag inte haft på mig den vita skinnjackan, då det är lite för kallt för den nu. Men jag ville så gärna visa upp den :) Den är ny och kommer också från Twinkledeals. Snygg och väldigt clean med guld detaljer. Den kommer att användas flitigt i vår :) Jag har storlek XL i den för er som undrar! Hur som, jag kom precis hem efter en väldigt lång lunch med Maria. Slutar alltid med att vi sitter och babblar i flera timmar haha. Välbehövligt! Hoppas ni haft en fin onsdag. Kram!

Jacka_HÄR // Väska_HÄR // Stövlar_HÄR

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *